Kinderen bij het Oerke & Oerkind

De kinderen zijn het belangrijkste binnen het Oerke & Oerkind. Het gaat erom dat de kinderen het naar hun zin hebben en zich fijn voelen. Om ervoor te zorgen dat we op de hoogte zijn van wat er leeft bij de kinderen hebben we een kindercommissie op de bso. Hierin kunnen de kinderen meepraten over het reilen en zeilen binnen het Oerke & Oerkind. Als we het over de kinderen hebben bij het Oerke & Oerkind dan zijn er peuters 2 tot 4 jaar en kinderen van de basischool 4 tot 13 jaar.

Het ontstaan van het oerkind

Mijn naam is Tiemen van Engen, oprichter van het Oerkind. Na de opleiding zorg, natuur en gezondheid aan de Warmonderhof, heb ik Het Oerkind buitenschoolse opvang opgezet. Ik noem mezelf beleefbegeleider, veel van mijn creativiteit haal ik uit mijn directe omgeving. Dit gebruik ik bij de activiteiten op de bso. Een bso waar het om het kind gaat, grotere kind leidster ratio, gezonde voeding en lekker veel bewegen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vind ik belangrijk. (Not Only For Profit) Bewust, duurzaam, creatief en natuur zijn mijn kern woorden. 

Wie zijn wij

Wil je graag weten wie die mensen op de foto zijn kom dan gerust eens langs. Dan stellen we ons graag aan je voor!

Gebundelde kracht van het Oerteam

Binnen ons team hebben we allemaal andere verantwoordelijkheden maar  iedereen vult elkaar aan, je doet het nooit alleen. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en daar maken we ten volste gebruik van. De een heeft een geweldig organisatorisch vermogen, de ander is het creatieve brein en weer een ander voelt precies aan wat er nodig is. 

Intrinsieke motivatie

Met liefde voor de natuur en eerbied voor het opgroeiende kind staan we vol enthousiasme op de werkvloer. Iedereen brengt zijn eigen achtergrond mee waardoor hij gedreven wordt om aan te sluiten bij het oerteam. We werken met liefde voor het vak en dat enthousiasme brengen we over op de kinderen en de ouders en iedereen die het horen wilt.

Controleer altijd of u middels HTTPS verbonden bent alvorens u gaat inloggen!

Nog geen account?

Login op uw account